Ceilcon > Over ons

Over Ceil Con systeemplafonds

Ceil Con is een afkorting voor het Engelse Ceiling Construction, systeemplafonds in goed Nederlands. Hoewel het natuurlijk best grappig is dat systeem en plafonds los van elkaar zijn geschreven in het logo, net als Ceil Con. Dat is niet alleen symmetrisch, maar samen met het lettertype weerspiegelt het ook mooi de historie van ons bedrijf.

 

Ambacht

Ceil Con ademt systeemplafonds. Dat zie je terug in ons logo. Dat bestaat uit tweemaal de letter C met een omgekeerde T. Dit is een zgn. T-profiel. Het logo vormt een doorsnede van een ophangsysteem voor systeemplafonds. Het ambacht zit diepgeworteld. Het zit in ons bloed. Noem het een talent. De medewerkers van Ceil Con weten waar ze het over hebben en zijn trots op hun vak. En dat kan alleen maar leiden tot mooie resultaten.

 

Onze werkwijze

Wij denken graag mee met onze klanten en adviseren over de best mogelijke toepassing. Door onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap komen wij met oplossingen en ideeën waar jij zelf misschien nog niet op gekomen was. Of we denken met je mee als je zelf al plannen hebt.

Wij zijn voorstander van een transparante werkwijze. Vooraf maken we goede afspraken over materialen, afwerking, levering en plaatsing om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Maar ook tijdens het project onderhouden we nauwgezet contact met jou als klant. Dat vinden wij belangrijk. Het geeft ons de mogelijkheid om direct bij te sturen als dat nodig is, zodat we een mooi en duurzaam product kunnen afleveren dat helemaal naar wens is. Door deze werkwijze hebben we door de jaren heen ieder project naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren. En daar zijn we best een beetje trots op.

 

Enthousiast geworden?

Bel 0174-298900 voor een afspraak om de mogelijkheden met ons te bespreken.

© 2024 Ceilcon | PRIVACY STATEMENT | ALGEMENE VOORWAARDEN | KVK 27184854 | BTW NL818812503B01