Ceilcon > Over ons > Leveranciers

Ceil Con is Rockfon Plafond Partner

Ceil Con opereert op het hoogste niveau, letterlijk en figuurlijk. Door de jaren heen heeft Ceil Con al heel wat spraakmakende plafonds gecreëerd. Neem een kijkje bij onze projecten voor een selectie van diverse toepassingsmogelijkheden en projecten die wij hebben gerealiseerd.

Wanneer je kiest voor een Rockfon Plafond Partner zoals Ceil Con, dan kies je voor een deskundig advies, een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden en een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

De kwaliteit van een systeemplafond heeft een grotere invloed op het woon- en werkklimaat dan je denkt. Akoestiek, lichtreflectie, brandveiligheid en kleur zijn voorbeelden van eigenschappen die van invloed kunnen zijn op het welzijn en welbevinden van mensen. 

 

Keurmerk

ROCKFON heeft een netwerk opgebouwd van regionale afbouwbedrijven die keer op keer bewezen hebben een hoog kwaliteitsniveau te kunnen leveren. Zij hebben het keurmerk Rockfon Plafond Partner gekregen. Dit keurmerk geeft niet alleen de kwaliteit van de uitgevoerde projecten aan, maar zegt ook iets over het niveau en de kwaliteit van de advisering, service en nazorg, de communicatie, het vakmanschap van de uitvoerende medewerkers en de betrokkenheid van de ondernemer.

 

   

 

 

 

© 2018 Ceilcon | PRIVACY STATEMENT | ALGEMENE VOORWAARDEN | KVK 27184854 | BTW NL818812503B01